Sčítání lidí bez domova - Janurová, Kristýna
Bezdomovectvo a jeho negatívny dopad na spoločnosť. Prístupy k sčítaniu osôb bez domova a výsledky sčítania bezdomovcov v Českej republike v roku 2019. Počet osôb bez domova vo vybraných štátoch Európskej únie.