<The> Impact of Repeated Mass Antigen Testing for COVID-19 on the Prevalence of the Disease - Kahanec, Martin, 1977-
Vplyv opakovaného hromadného antigénového testovania na pandémiu COVID-19 uskutočneného na Slovensku na jeseň 2020. Sledovanie situácie po masovom testovaní obyvateľstva. Meranie vplyvu opakovaného testovania a dynamické efekty opakovaného hromadného testovania. PCR a antigénové testy.