Novela zákona o účtovníctve od roku 2022 - Horváthová, Mária
Návrh novely zákona č.431/2002 Z.z. o účtovníctve sa opiera o zdôraznenie preukázateľnosti účtovníctva ako základného princípu pri jeho vedení. Zameriava sa na doplnenie nových požiadaviek pre ukladanie dokumentácie do registra účtovných závierok. Rozširuje okruh účtovných jednotiek neziskového sektora, ktorých dokumenty budú uložené vo verejnej časti registra.