Vstupná cena hmotného majetku - Petrovická, Iveta
Jedným z rozhodujúcich faktorov pre bezchybné uplatňovanie daňových odpisov je správne stanovená vstupná cena, ktorú určuje §25 zákona č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov pre rôzne formy obstarania hmotného majetku. Vychádza z ocenenia hmotného majetku v zákone č.431/2002 Z.z. o účtovníctve.