Sdílené prostory a sousedská blízkost jako důvody pro výběr nového bydlení - Horňáková, Marie
Kľúčová úloha rezidenčných preferencií pri vytváraní kvalitných bytových politík a koncepcií rozvoja miest. Význam rozvoja komunitných foriem bývania v Česku. Vysvetlenie pojmov Cohousing a Baugruppe. Cohousing ako inšpirácia pre rozvoj komunitného bývania a jeho atraktivita pre mladé rodiny.