Mapa jako nástroj rozvoje geografického myšlení - Hanus, Martin
Moderná výučba zemepisu na základných a stredných školách v Českej republike. Dynamický rozvoj tematickej kartografie. Práca s mapou ako nástroj rozvoja geografického spôsobu myslenia u žiakov. Mapa ako zdroj priestorových informácií.