Třicet let s visegrádskou čtyřkou - Hána, David
Vyšehradská štvorka v typológii medzinárodných organizácií. Porovnanie Vyšehradskej štvorky s inými medzinárodnými organizáciami a jej odlišnosti. Vývoj Vyšehradskej skupiny a jej hlavné ciele. Tridsaťročná medzinárodná spolupráca Česka, Slovenska, Poľska a Maďarska.