Uplatnenie DPH v obchodných vzťahoch - 40 príkladov z praxe - Cígerová, Nadežda
Účtovný doklad a faktúra - rozdielne definície v právnej úprave. Dátum vzniku účtovného prípadu verzus vznik daňovej povinnosti pri obchodných prípadoch. Fakturácia medzi obchodnými partnermi z účtovného hľadiska. Štandardná oprava základu dane, oprava základu dane pri nevymožiteľných pohľadávkach a ostatné špecifické príklady z praxe.