Zmena formy podnikania z fyzickej osoby na právnickú osobu (s. r. o.) - Pastierik, Vladimír
Právne, účtovné a daňové súvislosti zmeny formy podnikania. Skončenie podnikania fyzickej osoby, založenie právnickej osoby, daňové priznanie fyzickej osoby, nepeňažný vklad fyzickej osoby. Daňová strata, daňové odpisy, režim DPH.