Hybridné konferencie
Pre hotelierstvo a odvetvie eventov je pandémia výzvou a živnou pôdou na vznik inovácií. Článok prináša zaujímavo rozpracované podmienky organizovania eventov celosvetovým lídrom v hotelierstve, spoločnosťou Marriott International. (red.)