Kariéra a vzdelávanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Vysvetlenie pojmu kariéra. Tri základné línie vo vývoji kariéry. Typy pripravenosti zamestnanca. Vysvetlenie pojmu vzdelávanie. Aspekty procesu vzdelávania.