Prvky štruktúry osobnosti v kariérnom rozhodovaní - Matulčíková, Marta, 1964-
Výkonové charakteristiky, vzťahovo-postojové, vôľové a dynamické vlastnosti. Inteligenčné vlastnosti a ich význam v kariére. Emocionálna inteligencia, sebaregulačné vlastnosti a aktivačno-motivačné vlastnosti.