Kariérne poradenské služby a celoživotné vzdelávanie - Matulčíková, Marta, 1964-
Celoživotné kariérne poradenstvo a jeho ciele. Úlohy a historické východiská kariérneho poradenstva. Realizácia poradenstva a legislatívne východiská v SR. Kvalifikačné požiadavky na profil poradcu. Aktivity v zamestnávateľských subjektoch zamerané na poskytovanie poradenských a vzdelávacích služieb pri rozvoji kariéry zamestnancov.