Classification by Ordinal Sums of Conjunctive and Disjunctive Functions for Explainable AI and Interpretable Machine Learning Solutions - Hudec, Miroslav, 1969-
Návrh klasifikácie do troch tried áno, nie a možno prostredníctvom ordinálnych súčtov spojovacích a oddeľovacích funkcií. Agregačné funkcie v klasifikácii prostredníctvom interaktívneho strojového učenia. Predpoklady pre aplikáciu.