Multimodal Solutions as Factors of Increasing Transport Accessibility – the Case of Slovakia-Polish Baltic Coast Route - Małysz, Michał
Možnosti verejnej dopravy medzi Slovenskom a poľským baltským pobrežím. Jej skutočná účinnosť a problémy, ktoré si vyžadujú podporu a implementáciu integrovanej multimodálnej osobnej dopravy. Analýza cestovných poriadkov vrátane základných predpokladov cestovného poriadku. Mapy ukazujúce diferenciáciu dostupnosti poľského baltského pobrežia a ukážkový model zlepšujúci výkon verejnej dopravy medzi Slovenskom a destináciami nachádzajúcimi sa na poľskom pobreží.