Na slovíčko.... k posúdeniu zhody účtovných záznamov skenovaním na účely ich preukazovania podľa zákona o účtovníctve pri daňovej kontrole - Klabníková, Klára
Článok sa venuje otázke, či je možné archivovať účtovné záznamy (účtovnú dokumentáciu) formou skenovania originálov účtovných záznamov a tak preukazovať zhodu účtovných záznamov v súlade so zákonom o účtovníctve prípadne formou konverzie podľa osobitného predpisu napr. na účely preukazovania účtovných záznamov pri daňovej kontrole.