Teaching Business English with the Support of Weblogs - Stradiotová, Eva, 1963-
Používanie weblogov ako formy doplnku k tradičnému prezenčnému vyučovaniu. Ich vplyv na rozvoj zručností písania v obchodnej angličtine. Vyzdvihnutie pozitívneho vplyvu weblogu na zlepšenie zručností v písaní a na motiváciu študentov venovať sa písaniu príspevkov v cudzom jazyku.