Validating the Reliability of Predictive Models for the Companies in the Slovak Creative Industry - Kintler, Jakub, 1979-
Modely na analýzu finančného zdravia spoločností z kreatívneho priemyslu. Definícia spoločnosti kreatívneho priemyslu. Zákony č. 513/1991 Zb. a 7/2005 Obchodného zákonníka v znení neskorších predpisov definujúce finančné zdravie spoločnosti. Altmanove Z-skóre, IN05 a index bonity, rýchly test a modely od Binkerta a Tafflera.