Novela zákona o dani z motorových vozidiel účinná od 1. decembra 2020 - Fülöpová, Jana
1. decembra 2020 nadobudol účnnosť zákon č.339/2020 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č.361/2014 Z.z. o dani z motorových vozidiel a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov. Novela zákona sa stala účinnou od 1. decembra 2020, a ňou prijaté úpravy ustanovení sa aplikujú ešte na zdaňovacie obdobie roku 2020 (od 1.1.2020).