Přístup ke zdanění a konkurenceschopnost zemí Visegrádské skupiny - Farkačová, Lenka
Ktorá z krajín Vyšehrádskej skupiny má najprívetivejšie daňové prostredie pre podnikateľské subjekty? Predpokladom je, že ťažiskovým bodom pre zabezpečenie podnikateľských aktivít a dosiahnutie medzinárodnej konkurencieschopnosti je prívetivé podnikateľské prostredie. K stanoveniu cieľa bola aplikovaná metóda MCDA.