Vybrané faktory vývoja cestovného ruchu v EÚ pred pandémiou COVID - Lacko, Roman, 1988-
Rozvoj cestovného ruchu v Európskej únii pred pandémiou COVID-19 a zhodnotenie vývoja vybraných indikátorov cestovného ruchu. Analýza možných spoločných trajektórií vývoja odvetvia cestovného ruchu pomocou korelačnej analýzy.