Vplyv reklamy na nákupné rozhodovanie detí - Hutmanová, Nikoleta, 1994-
Vývoj reklamnej gramotnosti u detí a ako používanie médií deťmi a ich prístup k reklamám určuje ich nákupné správanie. Vývin detí a teória mysle. Reklamné techniky využívané v médiách.