Innovation Support and Eco-Innovation in the Slovak Republic in the Intentions of Sustainable Development - Malega, Peter
Príspevok sa zameriava na podporu inovácií a ekologické inovácie v Slovenskej republike v intenciách trvalo udržateľného rozvoja. Je potrebné vytvoriť schému podpory inovácií v Slovenskej republike, ktorá by bola dodržaná na základe syntézy znalostí a informácií o podpore inovácií. Popis systému podpory inovácií na Slovensku.