Vplyv pandémie COVID-19 na impulzívne nákupné správanie - Novysedlák, Martin, 1991-
Dopady pandémie na impulzívne nákupné správanie spotrebiteľov. Impulzívne nákupné správanie v minulosti a pred pandémiou COVID-19. Panické nakupovanie, investovanie a opatrnosť v míňaní.