PDCA Cycle – Tool for Improvement of the Business Processes – Case Study - Malega, Peter
Vhodné riešenia na optimalizáciu procesov pomocou metodiky PDCA a nástrojov manažmentu kvality. Výskum bol realizovaný firme, ktorá je zameraná na montáž kompletov kľúčov, zámkov a kľučiek. Výskum analyzuje vybrané montážne procesy, ich kritické body a identifikuje hlavné príčiny problémov, ktoré sa môžu počas montáže vyskytnúť.