Multikriteriálna analýza vybraných krajín v oblasti kvality života - Hajduová, Zuzana, 1974-
Vužitie metód viackriteriálnej analýzy pri hodnotení kvality života a ekonomických parametrov vybraných krajín - Česko, Maďarsko, Poľsko a Slovensko. Dôležitosť monitorovania úrovne kvality života na národnej a medzinárodnej úrovni.