Education in Online Environment from Students' and Teachers' Perspective - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Vnímanie vzdelávacieho procesu z pohľadu študentov a učiteľov. Identifikácia výhod a nevýhod online vyučovania. Analýza a vyhodnotenie kvality online vyučovania v porovnaní s dochádzkovou formou vzdelávania. Použitie dvoch samostatných dotazníkových prieskumov.