Commodity Structure of Least Developed Countries’ Exports to the European Union - Jančovič, Peter, 1995-
Skúmanie komoditnej štruktúry vývozu najmenej rozvinutých krajín. Zoradenie daných krajín do relatívne homogénnych skupín podľa komoditnej štruktúry ich vývozu na trh EÚ na základe klastrovej analýzy.