Konstrukce a financování univerzální a volitelné části zdravotnických systémů - Mertl, Jan
Konštrukcia univerzálnej a voliteľnej časti zdravotníckych systémov, ktorej cieľom je objasniť účel týchto dvoch základných zložiek zdravotníctva. Mechanizmy a financovanie vybraných empirických údajov z krajín OECD.