Appropriateness and Accuracy of Vocabulary in Business Discourse - Hrdličková, Zuzana
Rozsiahla obchodná slovná zásoba zlepšujúca oblasti komunikačných schopností (čítanie, písanie, počúvanie a rozprávanie) ako jeden z cieľov kurzov obchodnej angličtiny pre študentov. Napomáhanie študentom vytvárať si presnú a prirodzenú angličtinu, s dôrazom na jemné odtiene slov a znalosť gramatiky najmä v určitých častiach reči. Analýza témy „Pracovná spokojnosť“ (Job Satisfaction) z hľadiska tvorby prejavu na túto tému a usmernenie, čo si musí študent osvojiť, aby vytvoril správny písomný či hovorený prejav, s názornými príkladmi slovných spojení.