Doping – zakázané látky a metódy „Uvedomenie“ - Cehlárik, Ľuboš
Problematika dopingu, užívanie zakázaných látok a metód v športe. Vysvetlenie pojmu doping, jeho historický vývoj. Systematické rozdelenie dopingových látok so stručným opisom negatívnych vlastností na ľudský organizmus.