Vzdělávání osob v oblasti ICT ve výkonu trestu odnětí svobody a jeho finanční aspekty v rámci politiky zaměstnanosti v České republice - Krausová, Dagmar
Vzdelávanie osôb vo výkone trestu v oblasti IKT a jeho finančné aspekty v rámci politiky zamestnanosti. Zhodnotenie efektivity vzdelávania z pohľadu verejných financií. Použitie rozsiahleho kvantitatívneho výskumu v dvanástich českých väzniciach.