Daňový poriadok a jeho zmeny v roku 2020 a 2021 - Kočiš, Michal
Správca dane a osoby zúčastnené na správe daní. Používanie štátneho jazyka pri správe daní. Podanie daňového priznania elektronickými prostriedkami. Opätovná daňová kontrola a priebeh daňovej kontroly. Zverejňovanie zoznamov daňových subjektov registrovaných pre daň z príjmov. Súhlas s návrhom na výmaz z obchodného registra. Spôsob platenia dane a použitie platieb. Odklad platenia dane a povolenie splátok. Registračné konanie - postup pri registrácii. Vyrubovacie konanie, odvolacie konanie - postup prvostupňového orgánu. Daňový preplatok, daňový nedoplatok a daňová exekúcia.