Záväzky v jednoduchom účtovníctve - Böszörményi, Jana
Majetok obstaraný formou finančného prenájmu. Záväzky z pracovnoprávnych vzťahov voči zamestnancom. Stravné lístky v jednoduchom účtovníctve. Finančný príspevok na stravu. Preddavky evidované v knihe záväzkov. Prijatá oprava základu dane - došlý dobropis. Zápočet záväzkov a pohľadávok v jednoduchom účtovníctve.