Firemné zásoby v podvojnom účtovníctve pri obchodovaní v praxi - Cígerová, Nadežda
Vymedzenie zásob z pohľadu účtovníctva a základné princípy vo väzbe na DPH. Spôsob B účtovania nakupovaných zásob (materiál a tovar), analytická a podsúvahová evidencia, analytické účty. Nakupované zásoby - materiál a tovar. Zásoby vlastnej výroby. Opravné položky k zásobám a analýza zásob.