Smernice k účtovaniu zásob spôsobom B - materiál, tovar, zásoby vlastnej výroby - Mikláš, Martin
Smernica o zásadách obstarania zásob, ich oceňovanie a účtovanie - materiál, tovar, zásoby vlastnej výroby. Členenie zásob - materiálu v účtovnej jednotke a ich ocenenie v účtovníctve, členenie zásob - tovaru v účtovnej jednotke a ich ocenenie v účtovníctve a členenie zásob vlastnej výroby v účtovnej jednotke a ich ocenenie v účtovníctve. Evidencia obehu zásob a účtovanie zásob. Metóda FIFO (First in First out) a metóda váženého aritmetického priemeru.