Aktuálne k zdaňovaniu príjmov športovcov a umelcov - Jarinkovičová, Valéria
Porovnanie športovej činnosti a umeleckej činnosti z aspektu právnej úpravy. Zdaňovanie príjmov športovcov a športových odborníkov a súvisiace povinnosti - zatriedenie príjmov, samotné zdaňovanie týchto príjmov, špecifiká pri zdaňovaní príjmov športovcov vo vzťahu k zahraničiu. Zdaňovanie príjmov umelcov a aktuálne špecifiká pri zdaňovaní týchto príjmov.