Vocabulary Dynamics in Business English Teaching (Overview of a Project Proposal) - Kapráliková, Ivana, 1974-
Výučba slovnej zásoby ako jedna zo základných oblastí učenia sa a aj používania cudzích jazykov. Vplyv informačných technológií na voľbu foriem a metód moderného vysokoškolského vzdelávania v posledných rokoch, ktoré výrazne menia organizáciu vyučovacieho procesu a prístup učiteľov aj študentov k výučbe. Návrh projektu s cieľom vyvinúť technickú a modernú slovnú zásobu študentov obchodnej angličtiny analýzou autentických textov publikovaných na vybraných medzinárodných mediálnych webových stránkach zaoberajúcich sa novými trendmi v obchode a ekonomike.