Ubytovacie služby verzus prenájom nehnuteľnosti z pohľadu daní a účtovníctva - Gášpárová, Eva
Ubytovacie služby v ubytovacích zariadeniach. Ubytovacie služby a daň z pridanej hodnoty (DPH). Účtovníctvo a základ dane z príjmov. Daň za ubytovanie a sprostredkovanie ubytovacích služieb. Akceptovanie rekreačných poukazov. Prenájom nehnuteľnosti v nadväznosti na trendy v oblasti ubytovania.