Michal Krondiak: Aktívne a racionálne Salus Populi dáva do rúk malých investorov nástroje veľkých hráčov
Michal Krondiak-portfólio manažér fondu Rhodium Investments a predseda predstavenstva spoločnosti Salus Populi hovorí, že investičné nástroje kvalifikovaných investorov môžu teraz využívať aj malí alebo začínajúci investori. Spájame sa, aby sme zdieľali kapitál know-how a skúsenosti pre spoločné obchodné, investičné a komerčné ciele.