Kryptomena, ktorá pobláznila svet - Balog, Lukáš
Bezkonkurenčne najrastovejšia kryptomena, ktorá bola založená ako žart bez reálnej využiteľnosti je dogecoin s viac ako 12000% rastom hodnoty za rok. Poblúznenie zrejmä reflektuje silu retailových investorov s finančnou muníciou vďaka stimulačným programom, obmedzeným možnostiam gamblingu a nadbytkom voľného času zapríčineným koronavírusovou pandémiou.