Koučing v prírode? jenoznačne áno!
Položili sme si niekedy otázky? Koľko času trávim vonku na čerstvom vzduchu? Kedy som sa naposledy hrabal v zemi? Stáva sa z nás indoor generation a to neprospieva nášmu fyzickému či duševnému zdraviu Hlavnou myšlienkou koučujem na boso je vytiahnuť manažérov, konateľov firiem, zaneprázdnených ľudí do prírody za účelom sebapoznania, konzultácií či vzdelávania sa.