Využitie „superodpočtu" na zníženie základu dane z príjmov v roku 2021 - Jurčíková, Božena
Doplnenie inštitútu odpočtu výdavkov vynaložených na výskum a vývoj od základu dane do zákona č.595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Používanie názvu „superodpočet od základu dane" v odbornej terminológii. Legislatívna úprava inštitútu odpočtu výdavkov a nákladov na výskum a vývoj.