Evaluation of Impact of the Operational and Technical Factors on Downtime of Municipal Buses Based on a Linear Regression Model - Rymarz, Joanna
Cieľom štúdie je zhodnotiť vplyv vybraných prevádzkových a technických faktorov na prestoje vozidiel. Vzorku tvorili autobusy mestskej dopravnej spoločnosti. Bol vykonaný odhad parametrov lineárneho regresného modelu.