Election Boycott in a Hybrid Regime: The case of 2020 Parliamentary Elections in Serbia - Bursać, Dejan
Opis parlamentných volieb v Srbsku v roku 2020. Oznámenie o bojkote volieb s cieľom obrátiť medzinárodnú pozornosť na to, čo jeho lídri označujú za oslabovanie demokracie v Srbsku. Obvinenie prezidenta Vučiča z kontroly hlavných médií. Výsledky volieb.