Catherine E. de Vries: Euroscepticism and the Future of European Integration - Kovář, Jan
Recenzia prvej knihy profesorky Catherine de Vriesovej o euroskepticizme a budúcnosti európskej integrácie zameranej na každého, koho zaujímajú čoraz dôležitejšie otázky euroskepticizmu a vzťahu medzi verejnou mienkou a budúcnosťou európskej integrácie. Akademické skúmanie v oblasti verejnej mienky v kontexte Európskej únie, európskej politiky a procesu európskej integrácie.