Firemní kultura a komunikace jsou spojité nádoby - Eisel, Juraj
Sprievodným javom tejto pandemickej doby je narušenie vnútornej stability firiem, nedostatok kvalifikovaných pracovníkov a nedostatok materiálu. Kvalitná firemná kultúra, v ktorej sa otvorene a pravdivo komunikuje, dokáže do firmy prilákať kvalifikovaných zamestnancov, zároveň predstavuje významnú konkurenčnú výhodu, ktorá sa uplatňuje na trhu práce, aj vo vzťahu k zákazníkom a obchodným partnerom a pod.