Český Talentor mezi špičkami headhuntingu
Talentor International obhájil svoju pozíciu medzi 40-timi najlepšími spoločnosťami v oblasti recruitmentu. Talentor je v súčasnosti skupinou združujúcou vysoko skúsených odborníkov na head-hunting a recruitment v 31 krajinách, ktorá vďaka sieti Talentor pomáha klientom v expanzii do zahraničia, alebo získava zahraničných expertov.