Mezigenerační spolupráce obohacuje všechny - Kazdová, Alena
Spolok Moudrá sovička ponúka seniorom širokú škálu programov, ktoré sú šité na mieru ich potrebám. Zameriava sa na vzdelávanie v oblasti práce s chytrým telefónom, tabletom, počítačom a notebookom, tlačítkovým telefónom, chytrou televíziou. Pomoc môže byť prezenčná alebo dištančná, buď v knižnici, klube alebo u seniora doma.