Zdravá závislost - Štěpánková, Lucie
Časopis Forbes radí Pavlu Gomba medzi najvlivnejšie ženy Česka. Pavla Gomba riadi Detský fond OSN-UNICEF dvadsať rokov. Pod jej vedením sa ročný obrat organizácie každoročne zvyšuje, minulý rok presiahol hranicu 100 miliónov Kč ročne. Súčasťou jej práce sú aj misie do terénu, do vojnových zón a oblastí sužovaných chorobami, chudobou a prírodnými katastrofami.